Liten scene, stor glede!

Av: Camilla Therese Nordsteien Haugen
Foto: Camilla Therese Nordsteien Haugen

Trofaste fans møtte mannsterke opp da Ola Gresseth, Torkell Sørensen og Idar Sørensen entret verdens minste scene utenfor Norli på Malvik Senter torsdag kveld. Denne gangen hadde de også sangboka «Vennen min» for salg.

Musikk med historie

Torsdag startet den første av rundt ti minikonserter som vil finne sted på diverse bokhandlere og kjøpesentre fremover desember.

Forrige helg hadde de lanseringskonsert for musikken til den nylig utgitte sangboka «Vennen min» på Kimen Kulturhus, hvor Vektersalen var fylt med ballonger og glade barn.

Stemningen var ikke dårligere på torsdag, selv om scenen på langt nær var like imponerende. Plassen utenfor Norli Bokhandel ble fylt av entusiastiske barn og foreldre som ivrig fulgte Olas oppfordringer til aktiv deltakelse i sangene.

Og det er akkurat dette som gjør bandet unikt: Den utrolig gode samhandlingen med barna. De spiller på barnas premisser, og det er tydelig at de har barnetekke og forstår hva barna liker. Barna hoppet, stod på en fot og sang med.

Mellom sangene leste Idar fra sangboka, og barna lyttet fascinert. Hovedpersonene fra boka, Arne-Bjarne og Børre, var selvfølgelig også med. Et herlig lyspunkt i en ellers så hustrig og mørk torsdag kveld.