Vil gi lokal ungdom gratis utenlandsopphold

Kjell Oddmund Moen (t.v.) og Per Inge Ulvang i Malvik Lions

Lions Club Malvik søker nå etter lokal ungdom i alderen 18 – 21 år som kan tenke seg et utvekslingsopphold i utlandet.

– Det er gjennom programmet Lions Youth Camps & Exchange vi tilbyer én ungdom fra Malvik å delta på dette utvekslingsprogrammet som vanligvis har en varighet på ca to uker forteller Kjell Oddmund Moen og Per Inge Ulvang i Lions Club Malvik.

Utvekslingsstudenten kan forvente å få en unik kulturell opplevelse. Hos vertsfamilien blir man behandlet som et medlem av familien og forventer ditt engasjement i vanlige daglige rutiner og familiens måltider. Man får delta i sosiale aktiviteter og besøke kulturelle severdigheter som arrangeres av vertskapets Lionsklubb.

-Så nå ønsker vi kontakt med lokale ungdommer som kan tenke seg å være med på dette. Vi dekker kostnadene til én person og da er reise, opphold og alt unntatt lommepenger inkludert, forteller Per Inge Ulvang.

-Dette er en ypperlig mulighet til å knytte kontakter med andre ungdommer fra flere steder i Europa og fra tidligere år vet vi at mange opprettholder kontakten i mange år.

Det er vanligvis 25-30 deltagere på hver leir, og vi kan sende inntil to norske deltagere på hver leir. I Europa har leirene vanligvis en varighet av 2 uker, kombinert med vertsfamilieopphold en uke før eller etter leiren. Leirene arrangeres stort sett i tidsrommet mellom 20. juni og 15. august.

Her kan du lese mer om Lions Youth Camps & Exchange. (Ekstern lenke)

-Fristen for påmelding nærmer seg, men jo raskere man søker, jo flere tilbud om steder har man, sier Kjell Oddmund Moen.

– Vi vil gjerne ha søknader så fort som mulig og de som ønsker det må ta kontakt med oss i den lokale Lionsklubben.

De som er interessert kan henvende seg til Hanne Ringkjøp Skjelstad på tlf 997 79 327, Kjell Oddmund Moen, tlf 950 83 431, eller Per Inge Ulvang på tlf 932 10 091.

Du kan også finne informasjon på Malvik Lions Club sine hjemmesider her. (ekstern lenke)