Marit Bjørgen overrasket Hommelvik GUTS

Sverre Inge Ness er i finalen om å bli Årets ildsjel. Budskapet kom selveste Marit Bjørgen med. Foto: Per Einar Johannessen / NIF

Sverre Inge Ness er finalist til prisen Årets ildsjel. Tirsdag ble han overrasket av jurymedlem Marit Bjørgen.

Svrre Inge Ness er kjent som primus motor i Hommelvik GUTS og for å få alle med i idretten, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsnedsettelse, bakgrunn eller ferdigheter. Han er opptatt av å skape en arena for samhold og mestring, og har et ekstra stort engasjement for de som ikke passer inn på «vanlige lag» av ulike årsaker.

-Dette var overveldende. Det er ikke mer å si om det, sier Sverre Inge Lystrup Ness.

For kategorien Årets ildsjel er det oppnevnt en egen jury, som innstiller de fem finalistene, og stemmer på sin favoritt blant disse. Folkeavstemningen foregår fra 14. desember og frem til tirsdag 31. desember. Juryens stemmer teller 50 prosent, og folkeavstemningen teller 50 prosent. Prisen deles ut på Idrettsgallaen 4. januar.

Ness blir hedret av laget sitt i Hommelvik Guts. Foto: Per Einar Johannessen/NIF