Baker eksklusivt brød for hotellkjede

Håndverksbakeriet Brød & Sånt på Midtsandtangen blir lagt merke til utover kommunens grenser.

Valery Hofman og Georg Knutsen ved Brød & Sånt har brukt halvannen måned på å komme fram til produktet.

-Det har blitt mange arbeidstimer på å perfeksjonere oppskriften slik den er idag, forteller Valery Hofman.

Tangbrød fra Midtsandtangen

-Brødet er kun for Scandic Nidelven, og representerer Trondheim som by, med grisetang, saftig halvgrov krumme av hvete og surdeig av rug, sprø og mørk skorpe, valmuefrø, og snittet på toppen slik at det ser ut som dekor fra Nidarosdomen.

-Så langt er det tre brød for dagen, og er et eksklusivt produkt for Scandic Nidelven.

-Overskuddsbaksten bruker vi til påsmurt i smøredisken, slik at våre kunder også kan få smake på det, forteller Valery.

Selvsagt fikk vi en smaksprøve og en kan, på helt objektivt grunnlag, si at gjester ved Scandic Nidelven og Brød & Sånt får et saftig og velsmakende brød med grisetang, fra Midtsandtangen.