Hommelvik J06 tok første napp i vandrepokalen

Hommelvik J06 tok første napp i vandrepokalen Foto: privat

Hommelvik sikret seg det første nappet i pokalen i det såkalte Malvik Mesterskapet J06, med resultatet 3-2. 

-Det ble en veldig spennende kamp i Abra-hallen med mye publikum tilstede. Med innmarsj og felles lagbilde var rammen rundt kampen magisk, forteller Tommy Sagmyr til Malviknytt. (saken fortsetter under bildet)

Lagene fotografert før kamp (Foto: privat)

-Aldri før har disse jentene ofret og kjempet så hardt under en fotballkamp. Tydelig at mye prestisje sto på spill.

Dette var uten tvil en stor suksess. Ifølge statuttene for pokalen så skal vinnerlaget invitere til felles treningsøkt og felles kveldsmat senere i vinter. Dette er noe alle jentene gleder seg til og Hommelvik jentene har allerede begynt planleggingen. Om ikke lenge så møtes de sammen jentene i ny kamp på håndballbanen. Med godt fellesskap og samarbeid er det faktisk mulig å få til ganske mye.