Folkemøte om skolebussen

Etter flere klager på skolebusstransporten til og fra Mostadmark inviterer Malvik kommune torsdag kveld til folkemøte om saken.

Møtet skal holdes i kantina på Rådhuset i Hommelvik, torsdag 26.september klokken 18.00

Der vil representanter fra AtB, TIDE og Malvik kommune være tilstede og innlede til dialog omkring problemene med skolebussen.

Les også: Vurderer aksjoner mot skolebussen

Les også: Tar buss-klagene på alvor

Konstruktiv dialog

Rådmann i Malvik, Carl-Jakob Midttun forteller at møtet har kommet i stand etter at foreldre/foresatte og skoleelvene i Mostadmark ikke er fornøyd med kvaliteten på skoleskyssen.

-Dette tar vi på alvor og det er derfor behov for at AtB forteller og tar imot signaler fra elevene, foreldre /foresatte i Mostadmark.

-Målet er at innbyggerne i Mostadmarka skal få tilbake tilliten til skolebussen, sier Midttun.

-Jeg både håper og tror at møtet blir konstruktivt og at vi får en god dialog. Jeg opplever at AtB tar dette på største alvor, sier Rådmannen.

Flere utfordringer

Rektor ved Hommelvik skole, Torgeir Granbom forteller til Malviknytt at noen av utfordringen med skolebussen til og fra Mostadmark er reelle.

-Vi har opplevd at det gjelder ved henting etter skoleslutt, der det har vært flere forsinkelser.

-Skolen opplever også at det er utfordring med kapasiteten på skolebussen til og fra Muruvik. Der har vi vært i dialog med AtB for å finne løsninger, forteller Granbom.