Feiret Landsskytterstevnet med kake

Malvik Skytterlag stilte med seks skyttere i forskjellige klasser, til landsskytterstevne på Evjemoen, hvor de klarte å presterte på et høyt nivå.

Les også: 13 skyttere på landsskytterstevne

Plasserte bra

Roy Halseth ble skytteren som gjorde det best i sin klasse, og ble nr. 2 av 404 skyttere i klasse 2. (Saken fortsetter under bildet)

Foto: privat

I klasse V55 klarte skytteren Morten Island å skyte seg til plass nr. 22. (Saken fortsetter under bildet)

Foto: Privat

-Utrolig sterke prestasjoner fra våre 2 skyttere som har deltatt på veldig mange stevner i år og har lagt ned en betydelig innsats på trening. Dette tar vi som en bekreftelse på at dette lønner seg å trene, forteller Gaute Midtsand, Nestleder i Malvik Skytterlag.

Roy og Morten klarte å skyte seg til 343 etter finalen, hvor det høyeste resultatet du kan få er 350.

Feiret på hjemmebane

Tirsdag kveld samlet medlemmene i Malvik skytterlag seg for å hedre skytterne som presterte bra under landsskytterstevnet. Resultatet ble feiret med en kake og blomster til Roy Halseth på skytterhuset.

-Vi håper at dette kan være en stor inspirasjon for flere nye skyttere, forteller Gaute Midtsand. (Saken fortsetter under bildet)

Foto: Privat

-Flere skyttere skal på samlagsstevne i helga og det er flere stevner fremover. Så fortsetter vi med trening og stevner innendørs utpå senhøsten, forteller Gaute Midtsand til Malviknytt.no

Malviknytt gratulerer skytterne med godt resultat under landsskytterstevne.