Økende etterspørsel fra voksne

Taekwondo har sin opprinnelse i Korea. Taekwondo betyr direkte oversatt «fot-hånd-kunst» og benytter både fot- og håndteknikker til selvforsvar. Malvik Taekwondo Klubb ble startet i 1988. Gjennom årene som har gått, er det mange malvikinger som har trent og gradert seg her. Klubben har vokst mye de siste årene og ved årskifte hadde de omlag 140 medlemmer fra 7 til 48 år. 

-Malvik Taekwondo Klubb merker en økende etterspørsel fra voksne som ønsker å begynne å trene taekwondo. Dette er kjempehyggelig og noe vi med glede tilbyr nytt fra og med i høst, sier klubbens leder og hovedinstruktør Gunnar Rugsveen til Malviknytt.

Gunnar Rugsveen

Flere treningstider

Malvik Taekwondo Klubb tilbyr trening på tirsdager og torsdager og på flere tidspunkt slik at det blir valgfrihet med tanke på aktuelle treningsdager og hvor mye du ønsker å trene.

-Takket være god tilgang på vokseninstruktører og god tilrettelegging fra Sport og Trim, har vi satt opp hele tre mulige treningstider for voksne sier Rugsveen.

Personlig trener inkludert

Taekwondo er instruktørstyrt trening av fysikk og psyke som passer for absolutt alle. I kjernen er det en koreansk kampsportform som benytter fot- og håndteknikker til selvforsvar. Kvalifiserte instruktører instruerer, motiverer og følger opp hver enkelt deltaker. Klubben vil påse at voksengruppene er passe store, da den personlige oppfølgingen er viktig for sikkerhet og trivsel.  

-Jeg vil hevde at Taekwondo er Norges beste og billigste treningsform med personlig trener inkludert. Basert på tilbakemeldinger fra tidligere voksenpartier, kan du som begynner å trene med oss forvente inspirasjon og profesjonell oppfølging fra våre sertifiserte instruktører. Vi hører stadig vekk fra voksne medlemmer at de opplever forbedret kondisjon, økt muskelstyrke, bedre leddfleksibilitet, hurtigere reflekser, bedret kroppsholdning, masse treningsendorfiner og økt konsentrasjon. Vi ser på hver trening at folk smiler på vei inn og gliser og ler på vei ut, sier Rugsveen til Malviknytt.no  

Instruktør Jan Inge Vaagland (4.dan svart belte)

-Har du lyst til å prøve deg eller bare er nysgjerrig, er du hjertelig velkommen fra og med 27.august eventuelt ta kontakt på e-post, avslutter Gunnar Rugsveen.