Blant de 10 beste

Foto: Privat

Det ble en 10. plass til Iben fra Hommelvik, under IBTF Grand Prix 2019 i Limoges, Frankrike.

Iben er en del av Stjørdal drilltropp, og på Grand Prix deltar de beste utøverne fra både korpsdrill og sportsdrill i samme konkurranse. Det kommer utøvere fra hele verden, for eksempel deltar både Japan og USA. Det konkurreres i Team, Duett, 1Baton og 2Baton.

Iben kvalifiserte seg til finale da hun i duett senior sammen med Thea Hanssen, også fra Stjørdal drilltropp, kom på en 7. plass i innledende runde.

Det er første gang Iben stilte i en finale på et internasjonalt mesterskap i duett.

-Vi var uheldige med runden på gulvet, og forventet ikke å komme høyt i plassering. Men det vi tenker på er at vi greide faktisk å komme til finalen, og det tar vi med oss videre, sier Iben til Malviknytt.no.