Slik blir Ingrid Aunes begravelse

Kirkevergen i Malvik har sendt ut litt praktisk informasjon vedrørende begravelsen til Ingrid Aune på tirsdag.

-Det er et dødsfall som berører mange av kommunens innbyggere på en spesiell måte. Våre tanker går først og fremst til familien og andre som stod henne nær, sier kirkeverge Olav Jørgen Berg i en pressemelding.

Ingrid Aune skal begraves fra Hommelvik kirke, tirsdag 13.august, kl. 13.00.

-Hun har betydd mye for mange, både innenfor jobb og privat og vi regner med at det er mange som ønsker å følge Ingrid Aune til hennes siste hvilested.

Minnesamvær i Bruket

Alle er velkommen til Hommelvik kirke og til minnesamvær i Bruket.

Hommelvik kirke har en begrensning på 330 personer i forhold til brannsikkerhet.

En del av kirken vil bli reservert til familie og nære venner samt deltakere fra hennes offentlige liv.

Kirken vil være stengt fram til kl. 12.00. Da åpnes dørene og de som har reserverte plasser slippes inn først. Så vil vi fylle opp kirken med de vi kan få inn.

Storskjerm

Seremonien i kirken vil bli filmet og det vil være mulig å følge hele seremonien fra en storskjerm som settes opp i gaten utenfor hovedporten, slik at folk kan stå/sitte i skråningen opp mot parkeringen.

I tillegg vil seremonien vises i Bedehuset for de som har størst behov for å kunne sitte.  Det vil ikke organiseres sittemuligheter ute, men ta gjerne med en stol dersom du har det. Været ser dessverre  ikke så bra ut foreløpig, så det kan nok være behov for regntøy eller paraply.

Det er også lurt å tenke på at parkering i Hommelvik sentrum kan være en utfordring denne dagen.

Forøvrig ber vi alle om å vise hensyn i forhold til bruk av mobiltelefoner og hva som legges ut. For familien er dette en privat seremoni.