1200 deltakere fra 19 land

Foto: Privat

Iben Nørkov Bakmark og Eirin Byberg Fosse, begge fra Hommelvik, er disse dager i Limoges, Frankrike for å delta på WTBF International Cup 2019. 

International cup er en sportsdrillkonkurranse der over 1200 drillere, fra hele 19 land deltar. 

Søndag var det duket for åpningsseremoni i hallen Zenith de Limoges, og i dag skal de begge konkurrere med sine Solo 1Baton.

Første gang

Det er første gang både Eirin og Iben stiller som solist internasjonalt, og det er også første gang jentene stiller i et internasjonalt mesterskap for sportsdrill.

Eirin

Foto: Privat

-Jeg stiller i klassen Ome baton klasse B. Det blir veldig gøy og spennende, spesielt siden det er første gangen. I forhold til plassering er det veldig vanskelig å si da det kommer an på runden på gulvet, samtidig så er vi ikke helt kjent med konkurrentene da dette er første gang i sportsdrill. Ettersom vi ikke helt vet hva vi kan forvente, må jeg først og fremst jobbe for å ha en bra runde og opplevelse på gulvet, så er jeg fornøyd, forteller Eirin til Malviknytt.no.

Iben

Foto: Privat

-Dette er en ny opplevelse for meg siden dette er første gang jeg stiller som solist i et internasjonalt mesterskap. Jeg skal stille i  Senior one baton level A. Med tanke på plassering er det ikke lett å vite hvordan det går med tanke på at dette er første gangen og derfor kjenner vi ikke konkurrentene. Så det jeg tenker å fokusere på er å gjøre mitt beste så får jeg se hvor det tar meg, forteller Iben til Malviknytt.no

Foto: Privat

Til venstre på bildet, er Ingri Helene Husby. Ingrid Helene deltar også fra Stjørdal drilltropp, og hun konkurrerer i Solo 2Baton.

Vi ønsker jentene lykke til!