Synes toalettet luktet som en utedass

Toalettet er åpent

En bruker av området Flatholman har sendt et brev til Malvik kommune, hvor han etterlyser hvilke rutiner kommunen har for renhold av det nye toalettet i tilknytning til området.

–Jeg har ved flere anledninger opplevd at det er tomt for toalettpapir og tørkepapir på det nye toalettet som er åpnet ved Flatholman i Muruvik. Da jeg var innom i dag, snudde jeg i døra, da det var utrolig skittent og luktet som en utedass.

-Hvilke rutiner finnes for renhold og etterfylling av papir og såpe på disse nye fasilitetene? Hvem er det som har jobben med dette? Og burde det kanskje blitt hengt opp en liste der renholderne signerer ved utført arbeid og der det står kontaktinfo for å varsle ifra ved slike tilfeller som i dag, skriver brukeren.

Han legger til at han synes det er veldig trist at når kommunen endelig har åpnet det nye toalettet, og at det er ubrukelig pga manglende renhold og «vedlikehold».