Selger lodd til andeløpet

Årets Andeløp vil bli gjennomført i Homla søndag 1.september.

-Dette er det andre året hvor Malvik Lions og Malvik Turn og RG samarbeider om løpet, dette skal fortsette frem til og med 2022.

-For Malvik Turn og RG er dette kjærkomne midler inn i klubbkassa til en relativ liten klubb, men som har utøvere både i Norges- og Europa-toppen, forteller Andeløp-general, Asgeir Nygaardsvold.

-Vi tar sikte på bedre vær enn i fjor slik at faktisk kan sende ender nedover Homla. Samtidig har vi planer om aktiviteter ved MJFF hytta og langs elvepromenaden fra Gryta til Krana Bru.

-Fjorårets quiz var populær blant både barn og voksne så den vil gjentas. Om mulig så vil vi også få til et innslag med noen av våre turnere på plassen utenfor MJFF hytta, forteller han.

-I år som tidligere år er det 1500 ender til salgs, verdt å merke seg er at vi i fjor gikk tom for ender mens det fortsatt var mange som ville kjøpe.

-Jeg har allerede fått flere meldinger fra personer som vil kjøpe lodd sier Asgeir. Det enkleste er da at jeg skriver navn og tlf.nr på loddene de skal ha og sender bilde av hele loddet hvor både loddnummer og kjøper av lodd kommer frem. Deretter VIPPSER kjøpere betalingen.

-Vi setter også pris på bedrifter som er med på å sponse løpet, Bugge AS, Kiropraktor Sørelv, Rema 1000, Malviknytt.no og Grilstad, sier Asgeir Nygaardsvold.

Mer info om Andeløpet finner du her. (ekstern lenke)