Trenger hjelp så flere kan få oppleve Storsjöcup

Sverre Inge Ness (foran) og Hommelvik Guts trenger hjelpere (bak f.v) Kenneth, Miro, Knut Even, Carlos, Roger og Alxander.

Hommelvik Guts opplever at de stadig får støtte fra mange forskjellige hold. Men nå river ildsjel og initiativtaker Sverre Inge Lystrup Ness seg i håret av fortvilelse.

-Vi har noen flotte ungdommer som er fra en annen kultur og som ikke er vant med å bli kjørt til kamper og aktiviteter. Vi pleier å kjøre dem til kamper, noe vi synes er naturlig, men nå nærmer det seg Storsjöcup i Östersund og da har vi et større behov, sier Sverre Inge.

-Jeg ser at det vil bli veldig krevende å ta med disse ungdommene til Storsjöcup. De har ingen voksne til å ta ansvar for seg, og vi har ikke nok ledere i Guts til å dekke dette. For meg personlig blir ansvaret for stort. Jeg har nok med ansvaret for lag og enkeltspillere, sier han.

Kan ikke bli med

Storsjöcup arrangeres for 27.gang i tidsrommet 1. – 6.juli

Derfor er det med et tungt hjerte at han sannsynligvis må si nei til disse ungdommene som trenger denne opplevelsen aller mest.

-Jeg har forsøkt å få hjelp fra flyktningekonsulent og fra NAV, men det finnes ingen løsninger via det offentlige.

-Det er egentlig en skam at vi ikke kan hjelpe disse og få dem integrert i nærmiljøet gjennom deltagelse på denne cupen, men slik er det. Dessverre, sier en oppgitt Sverre Inge Lystrup Ness.

Kan du hjelpe?

Om du vil eller kjenner noen som kan hjelpe – tips dem om dette. Sett dem i kontakt med Hommelvik Guts og/eller Sverre Inge Lystrup Ness, eller ta kontakt med Malviknytt og vi formidler beskjed.

Sjekk Hommelvik Guts på facebook her (ekstern lenke)