Sommeravslutning

Lørdag 15.juni var det sommeravslutning i klubblokalene til Malvik Taekwondoklubb på Sport og Trim.

64 spente medlemmer hadde trent iherdig siden påske, og hadde møtt fram for å vise det de hadde lært seg av nye ting.

Foran like spente foreldre, ektefeller, søsken og besteforeldre, viste klubbens barn, ungdom og voksne fram en imponerende mengde nye taekwondomønster, slag- og sparkteknikker, armhevinger og sist men ikke minst kjennskap til sportens grunnprinsipper med tilhørende teori.

Siden denne idretten har sin opprinnelse i Korea, lærer klubbmedlemmene også hva de ulike teknikkene heter på koreansk, en fiffig måte og lære seg litt nytt språk på. Taekwondo betyr direkte oversatt «fot-hånd-kunst» og benytter både fot- og håndteknikker til selvforsvar.

Topp innsats og iherdighet ble belønnet med ny taekwondo-beltegrad for samtlige deltakere.

Etter fire spennende og spreke timer, satte hovedinstruktør og klubbansvarlig Gunnar Rugsveen punktum for graderingen og ønsket medlemmer, instruktører og foresatte en riktig god sommer og velkommen tilbake på trening igjen i august.