Er Norges beste brillepersonlighet i Malvik?

Katrine Sørland sammen med Vebjørn og Anny Nesse Verkland

Nå kan du bli brillemodell og Norges beste brillepersonlighet hos optiker Vebjørn Verkland fra Forbordsgrenda.

Han driver Specsavers og på torsdag hadde han besøk av modell og programleder Kathrine Sørland i butikken malvikingen driver på Stjørdal.

Hun var på jakt etter årets brillemodell for optikerkjeden og slo samtidig et slag for kjedens humanitære prosjekt «Gi syn til Tanzania».

Alle kan bli modeller

Årets brillemodell ble opprinnelig startet som et anti mobbeprosjekt av Specsavers i England for over ti år siden.

-Alle kan delta, sier Katrine Sørland. Vi er ute etter hverdagsbilder, den alminnelige brillebrukeren og ikke nødvendigvis den glamorøse fotomodellen.

Hun synes trønderne er hyggelige å besøke.

-Jeg synes det er topp å få jobbe med Specsavers da det er en bedrift og folk som står for noe og byr på seg sjøl. For ikke lenge siden var jeg i Tanzania for å bistå prosjektet der og da delte vi ut over 1000 solbriller og 3000 vanlige briller og tok masse synstester. Det var et strekt

-En utrolig opplevelse å få være med å gi synet tilbake il mennesker som nesten ikke hadde sett noe på mange år.

-En slik tur er også koblet sammen med denne modellkonkurransen hvor vinneren da får være med på neste års tur til Tanzania, forklarer Philip Reiler i Specsavers.

Briller er mote

Katrine Sørland jobber mye innen motebransjen og briller er så absolutt blitt en del av antrekkene våre.

-Da jeg var liten tok jeg en synstest og fikk beskjed om at jeg måtte ha briller. Det syntes jeg var så flaut og jeg turte aldri gå med brillene på skolen. Sånn var det da, nå er det kuult med briller og vi slår et slag for at om du må bruke briller, ikke gjem deg vekk sier tidligere Frøken Norge.

-Nå for tiden skal brillene synes, det er innfatninger i sterke farger og i alle fasonger, sier hun og oppfordrer alle om å delta i konkurransen.

I konkurransen jakter Specsavers på Norges beste brillepersonlighet hvor vinneren får en tur til Tanzania samt en photoshoot i Oslao. Bildene vil bli publisert i motemagasin både på nett og print.

Slik deltar du

Du må laste opp et bilde av deg selv hvor du bruker briller (ikke solbriller) inn på Specsavers offisielle facebook-side (ekstern lenke) og merk bildet med #SpecsaversNorge.

Påmeldingen varer fram til 1.august hvor åtte bidrag blir plukket ut til finale i slutten av august. Du kan kun sende inn ett bilde.

Hos Specsavers Stjødal leter de nå etter brillemodeller