Hedersgjester på Lerkendal

Foto: privat

Søndag 16. juni inviterer RBK og TrønderEnergi hele Malvik på kamp mot Vålerenga på Lerkendal.

Det betyr at alle Malvikinger får kampbilletter til rabattert pris når de forhåndsbestiller. 

Hedersgjester

Det er også tradisjon at Ordføreren finner en hedersgjest fra kommunen til denne kampen. Denne uka var Ingrid Aune på overraskende besøk hos Malvik IL.

-I år har jeg invitert med Malvik ILs jenter 10/11 som hedersgjester, som blant annet vil glede Trøndelags storstue med sine malvikdrakter nede på gresset før kampstart, sier Ingrid Aune.  

-Jeg håper også at vi får en tur på brakka før kampstart slik vi fikk til med Hommelvik GUTS i fjor, og gleder meg til å reise på kamp sammen med dem – dette er en engasjert gjeng, forteller ordføreren.

-Malvik ILs jentelag 10/11 er valgt ut fordi laget og trenerne har bidratt til breddeidretten og fått flere jenter aktiv i idretten. Da jeg vokste opp hadde vi ikke samme muligheter som i dag i fotballen, nå har til og med Ada Hegerberg blitt den første kvinnen kåret verdens beste fotballspiller – og vi har fått flere jentelag med i bredden også i Malvik. 

-Jeg håper denne opplevelsen vil inspirere dem til å fortsette i idretten, og at alle idrettslag fra Malvik som deltar som småtroll, ballhentere, draktbærere og på innmarsjen i sine drakter får en positiv opplevelse. Målet er jo ikke at alle skal bli verdensmestere, men at flere kan få gleden av å være del av et aktivt lag, få venner og føle mestring – at alle skal med, sier Ingrid Aune.

Show på Viksletta

Torsdag 13.juni er RBK på plass på Viksletta stadion på Vikhammer hvor de i samarbeid med Malvik ILs fotballavdeling skal lage show, liv og røre. Da er RBK-bussen på lass med A-lagsspillere, maskoten Troillungen, supportereffekter, fotballinstruktører fra RBK-fotballskole og seriemestertrofeet for å nevne noe.

Det blir anledning til å kjøpe kampbilletter til spesialpriser for innbyggerne i Malvik.