Elleve ungdommer holdt tale

Lørdag 4.mai var det Humanistisk konfirmasjon i Bruket Kulturhus.

Årets konfirmasjon foregikk i tre puljer for til sammen 45 konfirmanter.

Seremonileder var Aud Hilde Aasen og hovedtaler var Haakon Gunleiksrud.

-Aina Kristiansen bidro med sang og Marit Hammer på piano. Berit Irene Øverkil spilte fiolin på inn og utmarsj, forteller Anne Louise Kindseth Fagrell i Human-Etisk Forbund, Malvik.

-Konfirmanter bidro selv på hver seremoni med egen tale og det ble tre flotte seremonier, hvor elleve av konfirmantene holdt taler, forteller hun.

Her kan du se bilder av årets Humanistiske konfirmanter i Malvik:

Seremoni kl 11.00, gruppe 1 Bakre rekke fra høyre: Anne Lien Aunsmo, Thea Emilie Strømmen Belsvik, Markus Berg, Brage Bromset Bestvold, Ingar Fjeld-Olsen, Filip Horvei, Malene Lervik, Eline Skjelstad Meland Fremre rekke fra høyre: Andreas Khalid Belboe (kursleder), Jakob Mohn, Fillip Støbakk Myren, Fredrikke Mæland, AkselNilsen, Erik Renolen Norman, Ida Waldal Slettom, Sigrid Wullum (Foto: privat)
Seremoni kl 13.00, gruppe 2 Bakre rekke fra høyre: Edwin Marcelius Gundersen, Eli Dahlen- Kvalvaag, Ask Letnes Levorsen, Tobias Fagrell, Andrea Størrø Nøsen, Kristian Granum, Sondre Samsonsen, Kristine Trøa Mittet. Fremre rekke fra høyre: Tor Augund Stokke (kursleder), Nils Brandsen, Maiken Skålvik Grønvik, Olai Ertsås, Karoline Grøntvedt, Marthea Åhl, Elbin Melvold Wårhus og Henrik Juberg (Foto: privat)
Seremoni kl 15.00, gruppe 3 Bakre rekke fra høyre: Tale Høgstad Digerud, Aurora Wågheim, Gabriel Sebastian Lægreid Steeneveldt, Ronja Oksfjellelv, Tobias Storø Johansen, Leo Strand Skogly, Elias Holberg, Joakim Kvamstad Olsen. Fremre rekke fra høyre: Marte Moberg Bergundhaugen, Aksel Bekken- Larsen, Jonatan Meisler, Amalie Høve Matheson, Eivor Hungnes Aarnseth, Sara Mei Arnø Hoff, Uliana Dolzikova og Amund Andreas Drage (Foto: privat)