RussBuss også i år

AtB og Trøndelag fylkeskommune fortsetter med populære RussBuss.

Også i 2019 kan avgangselever reise rimelig med kollektivtrafikk.

Et reisekort til 150 kroner gir dem ubegrenset bruk av AtB sitt tilbud i russetiden. Ordningen sørger for en trygg og rimelig mulighet til å komme seg fra A til B.

Mange benytter tilbudet.

Trygghet er viktig RussBuss-ordningen finansieres av Trafikksikkerhetsutvalget i Trøndelag fylkeskommune.

– Hensikten med tilbudet er at avgangselevene trygt og enkelt skal kunne reise med offentlig transport i russetiden i mai. Vi er glade for å tilby denne ordningen til hele Trøndelag også i år, sier Karin Bjørkhaug som er leder for Trafikksikkerhetsutvalget i Trøndelag fylkeskommune.

Det er elever som går sisteåret på videregående skole, altså elever på Vg3 og yrkesfaglig Vg2, som gis mulighet til å kjøpe reisekortet. RussBuss-kortet kan benyttes i perioden 30. april til 18. mai.

Kan kjøpes fra 23. april

Avgangselever i Trondheim, Malvik og Melhus kan kjøpe RussBuss-kort fra 23. april i AtBs kundesenter i Prinsens gate 41.

Kortet gjelder for bybuss, regionbuss, trikk og hurtigbåt. I tillegg gjelder tilbudet for nattbuss og bestillingstransport.

Ordningen ble i 2018 utvidet til hele Trøndelag fylke. Avgangselever utenom Trondheim, Melhus, Malvik og Klæbu er kontaktet direkte for egne bestillinger via skoleadministrasjonen.