SKA-frika – «Udefinerbar»

Foto: Eir-Jørgen Bue

Det er nærmest blitt en tradisjon at SKA-frika hjelper våren fram mot sommer og det med en ny, solid musikalsk utgivelse. Det er nå klart for singelen «Udefinerbar».

-Vi har siden i fjor sommer jobbet med låter i studio. Nå fant vi endelig et passende tidspunkt å slippe den første låta vår «Udefinerbar». Låta er skrevet av Vegard og Silje i bandet. Vi har vært i studio hos Ruben Krogstad som holder til i Storvika på Stjørdal. Ruben har vært veldig dyktig til å få ut det beste av oss. Låta vi slipper nå er ei typisk reggaelåt. Vi er også svært fornøyd med coverdesignet som er tegnet av Kjersti Synneva Moen som er en god venn av oss, forteller Magnus Teigseth til Malviknytt.

Coverdesignet, tegnet av Kjersti Synneva Moen.

-SKA-frika har alltid levert solid musikalsk håndtverk, og på nytt kan du både høre og føle en rutinert og glad trygghet fra dette ensemblet, godt tuftet på mange års samspill og et anseelig antall konserter på toppen av det hele, skriver Roar Øien, fra Tyrirot Musikk i en pressemelding.

KLIKK HER for å høre den nye låta!

Sommerfest i rute

SKA-frika har også i år gleden av å invitere til sommerfest på Solbakkan i Hommelvik, nærmere bestemt Fota eller Sveian. I år er det lørdag 20. juli som gjelder, og for 7. året på rad ønsker SKA-frika hjertelig velkommen til en hyggelig ettermiddag og kveld, når gården ved Hommelvikhøgda fylles med folk og musikk.

-Utover sommeren og høsten vil det komme flere låter, og til den neste låta jobber vi med en ny musikkvideo. På fredag spiller vi forøvrig på Havna scene på Levanger klokka 21:30. Vi lover at nysingelen blir spilt. Ellers jobber vi såklart med å forberede Sommerfest på Sveian 2019. Vi har det aller meste klart, men vi vil holde kortene litt tett til brystet ennå, forteller Magnus Teigseth og legger til at han håper folk følger med på facebooksiden «Sommerfest på Sveian» neste uke, for da røpes den første artisten til årets sommerfest.

SKA-frika er:

 • Vokal: Ellen Sofie Steen
 • Vokal/altsaksofon: Vegard Hauknes Hasfjord
 • Baritonesaksofon/kor: Lars Emil Haugen
 • Trombone/kor: Silje Sagmyr Werness
 • Trompet: Ola Volden Lauvås
 • Elgitar: Magnus Munkeby Forbord
 • Synth: Even Brobak
 • Bass: Nina Bendiksen
 • Trommesett/perk: Magnus Teigseth Morken

Medvirkende:

 • Studio/miks/master: Ruben Krogstad
 • Produsent: Ruben Krogstad/SKA-frika