Talentstipend til Nora

Foto: SpareBank 1 SMN

Lørdag 30. mars delte SpareBank 1 SMN ut årets Talentstipend.

Blant de 23 inspirerende, fremadstormende og unge talenter fra Midt-Norge, er Nora Eek fra Vikhammer.

Nora

Nora begynte å danse som 6-åring, og det gir henne like mye glede nå som da. 21-åringen fra Malvik har lenge visst at hun vil bruke livet på å kommunisere og skape kunst gjennom dansen. Etter å ha gått danselinja ved Trondheim Katedralskole, har hun studert samtidsdans både i København og Spania. Nå er hun en del av det ettårige treningsprogrammet til Jasmin Vardimon. Ved siden av studiene har hun startet dansekompaniet Kunstorain, står det på hjemmesiden til SpareBank 1 SMN.

-Dette er virkelig stas. Jeg vet ikke helt va jeg skal si, annet enn at jeg er utrolig takknemlig for å få et sånt stipend. Det har vært en veldig spennende dag, og jeg er så inspirert av alle de andre talentfulle stipendmottakerne, forteller Nora til Malviknytt lørdag kveld.

Foto: SpareBank 1 SMN

Sparebank 1 SMN Talentstipend

SpareBank 1 SMN Talentstipend deles ut i tre kategorier; idrett, kultur og samfunn. Vinnerne mottar 20 000 kroner, invitasjon til inspirasjonsdag med etterfølgende prisutdeling/festmiddag, tilbud om bankrådgivning og profilering gjennom at banken blir talentenes nye heiagjeng. Det kåres også en hovedvinner i hver kategori, som får 50 000 kroner.

Kilde: Sparebank1.no

Da Nora dro til København

I 2016 skrev Malviknytt om Nora, før hun skulle reise til København og begynne på Contemporary Dance School i Danmark.

Malviknytt gratulerer!