Trude og Trudio

Foto: Privat

Trude

Trude Bekkavik er 27 år. Hun er født og oppvokst på Ilsvikøra i Trondheim. Da hun var i seks-års alderen, flyttet hun og familien til Saksvik. Der begynte hun på barneskole, før hun gikk på Vikhammer ungdomsskole i tenårene.

Trude, er til tross for sin relativt unge alder, nærmest blitt en veteran blant musikere.Trude har vært en aktivt utøvende musiker i mange år, og det i mange forskjellige sammensetninger. Hun har blant annet vært solist sammen med Vika Storband på Julejazz hele syv ganger, hun var en av vokalistene i Soulsister og de aller fleste kjenner nok igjen henne fra de syv, åtte årene hun var vokalist i SKA-frika.

-Jeg elsker å jobbe med musikk, og er takknemlig for den samlende kraften musikk har i så mange av livets faser, har Trude tidligere uttalt til Malviknytt.no

Trudio

Nå har Trude gått sammen med gamle kjente, fra både Trondheim, Meråker, Melhus og Skarnes, og etablert bandet «Trudio». Trudio består i tillegg til Trude, av Hans Richard Sørensen og Hans Jacob Winge på vokal og gitar, Ludvik Myhre, på keyboard og vokal, Jomar Johansen på bass og Ketil Klæboe på trommer. Både trommis Ketil og vokalist/gitarist Hans Jacob, er muligens også kjente ansikter her i Malvik, da de begge jobber ved Kulturskolen.

Foto: Privat

-Trudio er en gjeng glade musikere som har kjent hverandre lenge, spilt i mange forskjellige konstellasjoner, og har mange år på baken som musikere. Det hele startet for litt over et år siden, da et par stykker i bandet ønsket å få spilt inn litt låter som lå på hardiskene urørt. Etterhvert ble flere samla til det som i dag er blitt bandet Trudio, forteller Trude Bekkavik til Malviknytt.

Her kan du høre smakebiter fra den nye plata:

Trudio spiller egenprodusert musikk, og beskriver sin egen musikk som både søtt og salt, sterkt og mildt. I tillegg til at musikken er egenskrevet, så er plata produsert, mikset og mastret av bandets egen gitarist, Hans Jacob Winge.

-Vi har brukt mange timer på øvingslokalet, der har vi kosa oss og laga arrangement og kommet frem til nye låter og ideer i fellesskap. Så nå er det på tide at vi får spilt litt live så vi kan dele musikken vår med de som vil høre, forteller Trude.

Releasekonsert

Lørdag 30. mars, er det klart for releasekonsert på Loftet – Moholt Studentby. Bandet starter presis klokken 21:00, men dørene er åpne allerede fra 19:00. Konserten er gratis, men man må bestille billetter på forhånd. Det vil være 18 års aldersgrense, og billetter kan bestilles HER.

Lyst til å høre mer?