Åpner døra og ber om hjelp

Wibecke Løvseth

Svebergtunet Kurs og Konferansesenter huser for det meste lukkede møter og tilstelninger. De siste to vintrene de har de forsøkt med søndagsåpent for publikum og det med stort hell.

Nå ønsker arrangementsansvarlig Wibecke Løvseth ved Svebergtunet å få tips fra innbyggerne i Malvik på enda mer de kan arrangere i lokalene.

-Den store festsalen «Gildesalen» er på 130 kvadratmeter, her er det plass til mye folk og ulike arrangement, forteller Wibecke.

Svebergtunet ligger vakkert til med en spektakulær utsikt over fjorden og Hommelvik.

Hun har nå gått ut på Svebergtunets facebookside og spurt etter forslag, tipsene har allerede begynt å komme inn.

-Vi har jo hatt bra respons med søndagsåpen servering av middag. På morsdagen var det til tider kaotisk og på Feittirsdag strømmet det på med folk.

Hvilke aktiviteter ser du for deg?

-Så langt har vi fått forslag om alt fra operapub til fotballkamper på storskjerm. Men også revy, stand up, øl- og vinsmaking er foreslått, forteller Wibecke Løvseth.

-Vi vil gjerne ha så mange innspill som mulig og så skal vi vurdere om det er noen smarte ideer vi kan gå videre med.

-Primært ønsker vi forslag til aktiviteter på hverdagskvelder og vi vil veldig gjerne utfordre det lokale lag og foreningslivet til å komme med forslag. Kanskje kan revygrupper, kor, idrettslag og andre ha ideer på hva vi kan fylle disse flotte lokalene med, sier hun.

Du kan sende inn ditt forslag til Svebergtunet her. (ekstern lenke)