Milla, Maria Kristine og Majken i musikal

MUSIKALARTISTER: (f.v.) Milla Reppen-Gjelseth, Maria Kristine Vinje og Majken Rygel Eriksen (foto: privat)

Sist helg var det musiakl for alle penga i Olavshallen i Trondheim når Musikalfabriken hadde sin oppsetning av ungdomsmusikalen «Hairspray».

Handlingen foregår i USA på starten av 1960-årene og beskriver noe av raseforskjellene i USA som var tydelige også i TV-showene på den tiden.

Milla Reppen-Gjelseth, Maria Kristine Vinje og Majken Rygel Eriksen fikk plass på musikalfabrikken våren 2018. De var på audition før sommeren og fikk tildelt roller i sommer.

Maria Kristine er en av dynamittjentene som hadde mye sang, koring og en del dans. Milla og Majken hadde roller som TV-Crew med mye dans og en del sang.

Alle tre gjorde veldig bra figur og de har hatt det kjempemoro og blitt kjent med mange ungdommer fra Trondheim. De har øvd hver uke i høst og på nyåret.

Sist helg har de vært fra tidlig formiddag til seint på kvelden i Olavshallen. Med øvinger, generalprøver og forestillinger. Søndag hadde de to forestillinger og mandag hadde de først forestilling for skoler, da var sal og scene gruppen fra 10 trinn i Hommelvik og så på. Mandag kveld var siste forestilling. De fikk veldig god respons fra publikum, fantastisk flott forestilling.  

Foto: privat

Sound of music

Maria Kristine går også på operaskolen og skal være Novise i Opera Trøndelag sin oppsetning av «Sound of Music» i Kimen som har premiere onsdag. Maria Kristine var med i «Carmen» 2017 og «Tryllefløyten» 2018 med Opera Trøndelag.  

Neste prosjekt på musikalfabrikken er «Annie» som har premiere i Olavshallen i november. Det er en barneforestilling og ungdommene får sideroller. Maria Kristine, Milla og Majken har roller som «Boylan Sisters» og Boms. Maria Kristine og Milla skal også være tjenestepiker hos Mr Warbuck og Majken skal være kokk.