Med våren i sikte

ANNONSØRINNHOLD:

Av Markedsavdelingen

Våren markerer slutten på vinteren, og minner oss alle på at vi har en sommer i vente. For mange er våren den vakreste årstiden, full av forventinger til tiden fremover.

Beboerne på Hommelvik sjøside er noen av de første som får se vårtegnene. Dette skyldes nærheten til den flotte naturen, for det er først og fremst i naturen vårtegnene dukker opp. 

Den fantastiske nærheten til fjorden gjør at beboerne på Hommelvik Sjøside er de første som får hilse på tjelden igjen, et klart og tydelig vårtegn. Tjelden ser vi ofte i par, noen unge og andre gamle, felles er at de stortrives på Sjøsiden, med førsteklasses tilgang på muslinger, og andre godsaker. Mens andre tar seg en hyggelig tur langs Malvikstien for å observere tjelden, kan beboerne på Hommelvik Sjøside nyte vårtegnet fra balkongen.

På Hommelvik Sjøside trenger man så vidt gå ut døren for å finne vårens første blåveis, den dukker nemlig først opp i solfylte Solbakkan.

Ryktene sier at beboerne på Hommelvik Sjøside så vidt legger merke til vinteren; inngangsparti og vei er brøytet før man rekker å se at snøen har lagt seg. Det er innendørsparkering, og de fleste trenger ikke en gang å kjenne på vinterlufta før de setter seg i bilen. Våren er nok kjærkommen uansett hvor man bor, men kanskje beboerne har slått seg ned akkurat her, for å være noen av de første til å kjenne på vårfølelsen. Våren kommer tidligere, man bor ikke i et isøde frem til mai. 

Byggetrinn 7 ble startet opp ved årsskiftet. Etter planen beregnes det omlag 1 års byggetid. Hus R bygges i 4 etasjer og hus S i 3 etasjer. Parkering og bod i p-kjeller som i tidligere byggetrinn.

Også byggetrinn 7, leveres som ferdige leilighetsmoduler med samme kvalitet som tidligere. Alle som kjøper leilighet i det nye byggetrinnet før 1.april, får dessuten en eksklusiv mulighet til å sette sitt eget spesielle preg på sin leilighet. Det kan blant annet gjelde farger på vegger, type parkett, kjøkkenfronter, flis på bad. Kjøpere vil bli invitert til et kundeendringsmøte, hvor alle muligheter til endringer blir presentert og en kan velge mellom ulike løsninger som faller i smak.

Vårtegn kan være så mangt, mange tar nok frem sykkelen, vasker og fikser den, slik at den er klar for en ny sesong med bar asfalt og tørr grusvei. Det er en jobb som må gjøres kanskje sitter man og drømmer, om vinden i håret, mens man suser inn i solstrålene, og hører på dryppene, fra snøen som smelter. 

Sola begynner endelig å varme, og man kan legge frem tøyskoene, og pakke ullsokkene langt inn i skapet. Det går mot lysere tider, og energinivået øker for hver dag som går. Fuglene begynner å kvitre, dagene blir lengre. Solbrillene må letes opp, og solkremen settes klar. Det er mange som lengter etter å kunne bevege seg på bar bakke, og det er med glede de ser at snø og is smelter bort. Malvikstien er den rene vårattraksjonen, med sjøen på den ene siden og skogen på den andre. Midt i dette smørøye ligger Hommelvik Sjøside, med tjeld og blåveis om hverandre.

Det tar enda litt tid før våren setter ordentlig i gang, men allerede i vinterferien får beboerne på Hommelvik sjøside mulighet til å nyte litt sol. På Sjøsiden kan man nyte tiden, gjøre klar vårens blomster og tilbringe tid med familien. Brøyting og vedlikehold, er det andre som tar seg av. Med mye tid og ingen plikter, benytter flere beboere denne siste tiden av vinter på en smak av sommer. Den korte veien til Værnes lufthavn, gjør at sommeren bare er et lite steg unna. Mens beboerne er på ferie, trenger de ikke bekymre seg for alt som skal gjøres klart til våren, det blir allerede gjort.