Vant nye drakter

647
Hommelvik GUTS flikk flest stemmer (Foto: OMO-klubbkasse)

Søndag ble konkurransen «OMO-Klubbkasse» avsluttet.

Det er vaskemiddelmerket OMO som produseres av Orkla H&PC som står bak konkurransen hvor et lag eller en klubb kunne vinne nye drakter/uniformer for inntil 15.000,- kroner.

Totalt delte de ut 255.000,- kroner til ulike lag og foreninger i kampanjeperioden og midlene er øremerket drakter, uniform eller kostymer.

Når konkurransen var avsluttet stod Hommelvik GUTS igjen som vinnere med 11.541 poeng. Hakk i hæl kom Vartdalstranda generasjonskorps som fikk 11.345 poeng.

Stort engasjement

Ildsjel og trener for Hommelvik GUTS, Sverre Inge Lystrup Ness, har promotert konkurransen på Facebook siden starten og er overveldet over engasjementet.

-Vi har hatt en jevn strøm med stemmer, ca 250-300 hver dag, og på den siste dagen passerte vi 650. Den kraftigste konkurrenten fikk dobbelt så mange stemmer den siste dagen, men vi vant og det er vi glade for.

-Når så mange mennesker bruker bittelitt tid på å stemme på oss hver dag kommer det samtidig mange positive kommentarer til laget. De er viktige og betyr mye for spillerne på GUTS. Vi har fått én negativ kommentar også, den ser jeg på som en kuriositet, sier Sverre.

Bidrar på seniorlaget

Hommelvik GUTS trener ikke bare for sin egen del. De har nå innledet et samarbeid med Hommelvik sitt senior 5.divisjonslag hvor de serverer kveldsmat/frukt etter treningene på tirsdagskvelder.

-Dette er kanskje et av de beste prosjektene vi i Hommelvik GUTS har vært med på, sier den engasjerte fotballederen.

-Det gir positive opplevelser for både seniorspillerne og de på GUTS-laget, sier han.

Egen supportergruppe

-Nye avstemminger eller konkurranser på gang da?

-Ja det vil sikkert dukke opp noe framover, men ikke over så lang tid som åtte uker. Det er for lenge. Og nå har vi opprettet en egen supporterside på facbook, som vi skal bruke til dette. Da unngår vi å «spame» ned alle de lokale gruppene, forteller Sverre Inge Lystrup Ness i Hommelvik GUTS.

Du kan følge Hommelvik GUTS supporterside på facebook her.