Overtar Malvik Senter

Foto: André Adolfsen

Eierne er ikke fornøyd med utviklinga på kjøpesenteret og har tatt over drifta selv.

Dette skriver Bladet.no (for abonnenter).

Det er Wahl Eiendom AS som eier Malvik Senter og tar over driften selv etter at det i de siste årene har vært driftsselskapet Nærsenter Utvikling AS som hatt ansvar for senteret.

De siste par årene har det stadig blitt mer ledige lokaler.

-Dette er g runnen til at vi har tatt tilbake drifta av senteret. Vi har registrert at det fortløpende har vært litt mindre omsetning og flere tomme lokaler. Vi deler ikke helt den oppfatningen at det er en grunn til det.

-Vi synes at senteret har en relevant beliggenhet og har fortsatt en base med solide leietaker som bør være attraktive for kunder og andre leietakere. Malvik Senter ligger i et område som vi forstår det er planer om en videre utvikling med boliger og befolkningsvekst. Vi tenker at summen av dette, er at vi heller får ta tilbake driften selv og se hva vi får til, sier Christopher Winther Felix, markedsdirektør i Wahl Eiendom, til Bladet.no (for abonnenter)

Han forteller at de har flere nye aktører på blokka og at de har blitt kontaktet av en rekke ulike aktører som ønsker å etablere seg på Sveberg.
Christopher Winther Felix regner med at det vil komme nye butikker på kjøpesenteret om ikke så alt for lang tid.

Han er åpen for alle innspill for at Malvik Senter skal bli et bra kjøpesenter på Sveberg.

– I utgangspunktet ser vi på hva vi kan bidra med for at det blir et bedre senter, men de som har noen gode ideer er selvfølgelig hjertelig velkommen til å ta kontakt med Wahl Eiendom, sier han til avisen. (for abonnenter)