Vind, regn, sludd og snø

435
Snø

Helgeværet ser ut til å bli preget av vind, mildvær og nedbør.

Dette er meteorologens tekstvarsel for Trøndelag.

Fredag: Dreining til nordvest stiv til sterk kuling, i kveld noe minkende. Sluddbyger og snøbyger, til dels regnbyger i lavlandet.

Lørdag: Nordvest bris, natt til lørdag frisk bris på kysten. Enkelte sluddbyger eller snøbyger, til dels regnbyger på kysten. Lørdag kveld sørlig bris. Etter hvert litt regn eller sludd, snø i høyere strøk.

Søndag: Økning til søraust frisk bris utsatte steder, søndag morgen dreiende nordaust på kysten. Sludd eller snø. Fra sent søndag formiddag nordvest stiv kuling utsatte steder, om kvelden dreiende vestlig. Snøbyger, sent om kvelden økende bygeaktivitet. (saken fortsetter under bildet)

Skjermdump fra yr.no

Meteorologene oppfordrer veifarnede om å bruke dekk som passer forholdene.

Heller ikke langtidsvarselet lover knallbra vintervær for vår del av landet.

Skjermdump: yr.no