En rørt prisvinner

1140

Malviknytt.no har for andre gang gjennomført kåringen av «Årets Malviking» og i dag var det overrekkelse av prisen, som gikk til Sverre Inge Lystrup Ness.

«Årets Malviking» er et samarbeid med Malvik Senter, og prisen består av et diplom, en munnblåst glass-skål laget av Mats Nilsen fra Hommelvik, med inngraveringen «Årets Malviking» under og en gavesjekk på kr 2.500,- fra Malvik Senter.

Les også: Årets Malviking er kåret

Får mye tilbake

Det var en både rørt, glad og litt stolt prisvinner som mottok prisen tirsdag ettermiddag. Overrekkelsen ble helt naturlig lagt til årets første trening til Hommelvik Guts, og det var redaktør Finn O. Fosmo som sto for overrekkelsen.

– Denne prisen er til dere i Hommelvik Guts. Selv om jeg gir 100% til dere, så gir dere gir meg så veldig mye tilbake. Jeg føler jeg får igjen 110% igjen fra dere for dette, sa en takknemlig Sverre Inge Lystrup Ness til de omlag 20 spillerne på Hommelvik Guts, før det vanket både applaus og sjokoladekake til alle på Hommelvik Guts.

– Denne prisen er til dere i Hommelvik Guts, sa prisvinneren rett etter å ha mottatt prisen «Årets Malviking».

Hele 38 forslag

Kåringen har foregått ved at Malviknytt.no sine lesere har vært invitert til å komme med forslag, og ved fristens utløp hadde det kommet inn hele 38 forslag på forskjellige kandidater.
De som foreslo Sverre Inge Lystrup Ness, var unisont opptatt av hans engasjement for ungdommene i Hommelvik GUTS. I tillegg er også hans uselviske innsats for andre i helsesportslaget, og kåringen av årets tursti spilt inn til juryen.

En enstemmig jury

En enstemmig jury, bestående av ledelsen ved Malvik Senter og redaksjonen i Malviknytt.no, mener Sverre Inge Lystrup Ness har et engasjement som er langt utover det man med rimelighet kan forvente av en trener/lagleder.

En enstemmig jury gav følgende begrunnelse for prisen:
Sverre Inge Lystrup Ness har engasjert seg kraftig for sitt fotballag Hommelvik GUTS.
Han sørger alltid for at medlemmene på laget får gode mestringsopplevelser, enten de spiller fotball, trener, er på turer eller serverer gløgg på julekonserter. I tillegg har han på vegne av laget søkt om gaver og midler høyt og lavt, og etter sommerferien har de fått over 100.000,- i støtte fra ulike fond og gavemidler.Sist sommer engasjerte han seg rundt kåringen av landets beste tur-sti. Noe som førte til at Malvikstien fikk publikumsprisen.
Uten Sverre Inge sitt engasjement vill neppe Malvik og den nye turstien kommet på kartet i denne omgang.

Det var en både rørt, glad og litt stolt prisvinner som mottok prisen tirsdag ettermiddag.

Vi gratulerer!