Produserer og skreddersyr innhold

Visste du at vi i Malviknytt også produserer saker med annonsørinnhold?
Annonsørinnhold handler om å produsere verdifullt innhold, for å tiltrekke og konvertere kunder mot et produkt eller en tjeneste.

Saker med annonsørinnhold er produsert av profesjonelle skribenter, på oppdrag av våre kunder og vår salgs- og markedsavdeling både produserer og skreddersyr innhold for redaksjonelle annonser, til alle digitale flater.

Strenge krav

Innholdet er underlagt de samme krav til korrekt informasjon som andre redaksjonelle saker, og vi oppgir alltid hvem som er oppdragsgiver. En slik sak inneholder som regel link eller linker til oppdragsgiverens hjemmeside.

Ved slike saker skal det være åpenbart for publikum at redaksjonelt stoff er sponset. Slike saker vil være merket i tråd med presseetiske regler, og med «Annonsørinnhold» skrevet i en rød stripe i toppen av hovedbildet. Annonsørinnhold i nyhets- og aktualitetsjournalistikk eller journalistikk rettet mot barn, er ikke forenlig med god presseskikk.

Synlig i «evig tid»

Til forskjell fra annonsekampanjer med begrenset varighet, fjerner ikke Malviknytt sakene med annonsørinnhold etter kampanjeslutt, dersom kunden ikke ønsker det. Dette gir kunde en bedre synlighet i søkemotorene, og saken vil være synlig i «evig tid». Opphavsretten er også fristilt, noe som betyr at andre medier fritt kan publisere saker og bilder merket med «Annonsørinnhold» i Malviknytt.

Her kan du se saken vi laget for Hommelvik Sjøside.

Vil du høre mer om mulighetene du har for annonsørinnhold gjennom Malviknytt, ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat med Finn O. Fosmo på tlf. 941 88 305, eller send en e-post: finn@malviknytt.no