Årets Malviking er kåret

Malviknytt.no har i samarbeid med Malvik Senter gjennomført kåringen «Årets Malviking».

Kåringen har foregått ved at Malviknytt.no sine lesere har vært invitert til å komme med forslag, og ved fristens utløp den 14.desember hadde vi mottatt 38 forslag på forskjellige kandidater.

En enstemmig jury har bestemt at «Årets Malviking» er Sverre Inge Lystrup Ness.

Sverre er en utrettelig ildsjel, som gjennom sitt engasjement for Hommelvik GUTS og Helsesportslaget har gjort mer enn man med rimelighet kan forvente av han.

Han var også sterkt engasjert, og må nok tillegges hovedæren, for at Malvikstien fikk publikumsprisen som årets tursti i 2018.

Overrasket og stolt

Da vi får kontakt med Sverre Inge fredag formiddag, har han reist på juleferie.

– Ja sier du det ja. Jeg hadde vel egentlig en helt annen favoritt, er hans umiddelbare reaksjon.

Etter å ha fått svingt av veien og summet seg litt, sier han:

– Dette var både overraskende og fint på samme tid. Jeg blir både litt glad og litt stolt, og samtidig veldig rørt og veldig takknemlig, sier Sverre Inge Lystrup Ness til nyheten om at han er valgt til «Årets Malviking».

Enstemmig 

Forslagsstillerne er unisont opptatt av hans engasjement for ungdommene i Hommelvik GUTS, og som nok trekkes frem som hovedsak. I tillegg er også hans uselviske innsats for andre i helsesportslaget, og kåringen av årets tursti.

Dette sier noen av forslagsstillerne:

– Fordi han er et overskuddsmenneske som står på for alle ting i Malvik. Hommelvik Guts, ikke minst. Og engasjementet viste veldig godt når det var skakk om avstemningen om Malvikstien. Tror neppe jeg er den eneste som foreslår ham!

– En ildsjel for kommunen, Mandagsklubben og Hommelvik Guts. Står på for å sette kommunen og idretten (Hommelvik Guts) på Norges kartet. Så han fortjener en premie til seg selv også for det frivillige arbeidet han gjør.

– Han er en pådriver, får med alle. Hommelvik Guts, det sier jo alt.

– For sitt arbeid med Hommelvik Guts, og alle barn og ungdom uten et lag. Sverre Inge er en sann ildsjel, og sprer glede med sitt engasjement for samhørighet, tilhørighet og fotballfellesskap. Ett av mottoene til Guts er «det e itj lov å værra for go’» – pass deg Sverre Inge så du ikke eksluderer deg fra ditt eget lag.

Overrekkes på nyåret

Prisen består av et diplom, en munnblåst glass-skål av Mats Nilsen fra Hommelvik, og en gavesjekk på kr 2.500,- fra Malvik Senter.

Overrekkelsen vil finne sted etter nyttår.

Juryen har bestått av senterledelsen ved Malvik Senter og redaksjonen i Malviknytt.no. Vi takker for det store engasjementet våre lesere har vist, og ønsker alle sammen en riktig god jul.

I tillegg til diplom og gavesjekk får «Årets Malviking» en munnblåst glass-skål av kunstneren Mats Nilsen fra Hommelvik