Mestringens mestere

Mandag kveld var det duket for Hommelvik Guts Awards i Bruket kulturhus.

Det ble en trivelig kultur og hederskveld hvor mestring ble tema.

Mestringens mester

Ildsjel og primus motor bak Hommelvik Guts, Sverre Inge Lystrup Ness, hadde beveget seg selv langt utenfor komfortsonen som programleder. Bilettinntektene gikk til Hockey Mot Kreft og det var en stolt hovedtrener som kunne ønske to «supermenn» velkommen på scenen til å dele ut priser.

Eks fotballspiller på RBK, Roar Strand og Rune «Supermainn» Jonsdal fra Hockey Mot Kreft tok ansvar for at rette diplom gikk til rette mottaker. Jenny Sveian ledet prisutdelingen sammen med hovedtrener Sverre Inge Lystrup Ness.

Blandet med kulturelle innslag fra Vika Melodika, Roger Lundberg, Aleksander Avløs og Eskild Haug, Rie Aurora Aagaard og bandet Deadline, ble den ene utmerkelsen etter den andre utdelt.

Awards betyr mange priser og mandag fikk alle «Guts’ere» hver sin.

Victor Andersen, hommelviking og daglig leder av bedriften Posisjon, fikk kveldens første utmerkelse som årets sponsor. Posisjon er fra før sponsor for RBK og Kolstad Håndball.

Se bilder fra awards her: (saken fortsetter under bildeserien)

Unik scoring

Deretter ble det delt ut priser i mange kategorier som «Lagets Linselus», «Alltid først på trening», «Lagets blideste og mest positive»,»Årets tilrettelegger», Årets nybegynner», «Tunellkongen 2018», «Lagets linsefiende», «Lagets «knoll» og Lagets «Tott», «Danseløve 2018».

Prisen for «Årets scoring» er en unik prestasjon i seg selv. Kristian Sneisen Krogstad fikk prisen, etter at han hadde scoret under en turnering på Lerkendal. Og det fra rullestol.

– Det må være en verdenssensasjon, sa Sverre Inge Lystrup Ness da diplomet ble delt ut.

Ble overrasket med RBK-trøye

Carlos Peoza ble overrasket med RBK-trøye

En av de største overraskelsene ble nok lagets Carlos Peosa utsatt for.

– Jeg var så heldig å få tilslaget på en signert RBK-trøye under en auksjon, Fuck Cancer – en hyllest til livet, tidligere i vinter. Men så ble skjorta stjålet, fortalte Sverre Inge Lystrup Ness.

– Men her om dagen kom arrangøren med ny skjorte og siden jeg ikke er RBK-supporter, men Sogndal-fan, bestemte jeg meg for å donere den til en som nylig har blitt RBK-fan. Nemlig Carlos, som må kvittere med tale, sa Sverre Inge fra scene.

Den unge RBK-tilhengeren kvitterte med tale og overrasket dermed treneren tilbake.

Kvelden ble avsluttet med urframføring av Hommelvik Guts sin egen sang.

Malviknytt fikk «Mediaprisen 2017-18» for sin innsats for laget. Vi takker for utnevnelsen, det var stas.