Byr på magisk julekonsert

561

Onsdag er det klart for julekonsert med «Vi invalide» i Hommelvik kirke.

Initiativtaker er Svein Røsten, opprinnelig fra Hommelvik, som har med seg sangere og musikere med ulike utfordringer og handikap.

– Vi er mange av de samme som var her i fjor, og i år har vi vært heldige å fått med trommeslager Morten «Diesel» Dahl, kjent fra TNT og dattera Carina Dahl. Hun kommer rett fra studio i Skottland, og skal synge noen flotte sanger for oss, sier Svein Røsten.

Håkon og Roger

Av lokale artister nevner han Håkon Renanger og Roger Lundberg som også var med på «Vi invalide» sine konserter i Trondheim og Hommelvik i fjor.

I tillegg får publikum møte Aleksander Avløs og Kristin Håkonsdatter Sjøberg. Trondheimsmusikeren Børge Pedersen har innledet et samarbeid med Markus Pedersen.

– De to er ikke i slekt, men utgjør en fantastisk duo, forteller Svein Røsten, som sier det blir bare en konsert med «Vi invalide» i år.

Trioen, Marianne Knutsen, Lennart S. Røsten og Thomas Mittet, er klare for konsert hvor også barn fra Musikalfabrikken og den gamle RBK spilleren Erling Ness deltar.

Magisk julestemning

Svein Røsten gleder seg og lover at dette vil bli magisk.

Hommelvikingen har selv mange gode minner knyttet til hjemstedet og håper de gamle venner, naboer og slektninger tar seg tid til å oppleve dette før jula.

– Jeg har mange gode minner og historier fra min oppvekst i vika og kommer til å dele noen av disse underveis i konserten, sier Svein Røsten som håper å se mange kjente fjes i kirka onsdag kveld.

Konserten er i Hommelvik kirke, onsdag 19.desember klokken 18:30.

Her en video fra fjorårets konsert i Lademoen kirke: