Møt Malene

Malviknytt satser, og har nå ansatt en ny markedsmedarbeider som skal jobbe med både gamle og nye kunder.

Malene Tørresen er 24 år,  og hun starter i denne nyopprettede stillingen med flere nye og spennende annonseprodukter i bagasjen.

Hun kommer opprinnelig fra Søgne, men bor nå i Hommelvik sammen både samboer og engelsksetteren Buddy Jacob.

Bachelor i Kommunikasjon og visuelle medier

Malene kom til Trøndelag og Trondheim som student på NTNU, hvor hun studerte filmvitenskap og hun tok en bachelor i kommunikasjon og visuelle medier.

Denne utdanningen kommer godt med i jobben som hun nå skal i gang med, og hun gleder seg til å ta fatt på de ulike digitale markedsførings-produktene Malviknytt kan tilby.

– Digital markedsføring er jo framtiden og vil få frem annonsørenes budskap på en helt annen måte enn via tradisjonelle annonser i trykte medier.  Teknologien gir uante muligheter, og jeg stiller gjerne opp for bedrifter i Malvik for å fortelle hvordan de kan benytte denne til å få frem sitt budskap best mulig, forteller Malene.

Komplett leverandør av digital markedsføring

Med Malene på laget vil Malviknytt bli en komplett leverandør av digitale markedsførings-produkter, og det med et stort utvalg effektive og rimelige annonseløsninger for bedrifter.

– Jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang, og vi har allerede fått på plass et par nye produkter i Malviknytt. Som eksempel kan jeg nevne sponset annonsørinnhold. Sponset annonsørinnhold handler om å produsere verdifullt innhold, for å tiltrekke og konvertere kunder mot et produkt eller en tjeneste. Vi både produsere og skreddersy innhold for redaksjonelle annonser, og det til alle digitale flater. Dette ser jeg frem til at vi nå skal presentere i markedet, sier den blide sørlendingen.

Hun viser også til en helt ny annonsekarusell «Handel & sånt», som for ikke lenge siden ble kjørt i gang på Malviknytt.no.

– Den gir muligheter for kundene til å styre annonsene sine på en helt annen måte enn før, og man kan endre annonsene sine flere ganger i døgnet om man ønsker. Testperioden viser at dette er et rimelig og ikke minst effektivt produkt for butikker, kafeer, kiosker og andre små og store annonsører. Nå satser vi på å kunne utvide dette konseptet, da ved å tilby slike karuseller eksempelvis til både bil- og eiendomsbransjen, forteller Malene.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale

Vil du høre mer om mulighetene du har for digital markedsføring gjennom Malviknytt, ta gjerne kontakt med Malene Tørresen på tlf 478 77 955, eller send henne en e-post: malene@malviknytt.no