Mandagsklubben feiret seg selv

Mandagsklubben kan i år feire de har holdt på i 20 år og markerte dette med jubileumsfest i Bruket kulturhus mandag kveld.

Klubben er et tilbud i regi av Malvik kommune som retter seg mot funksjonshemmede og andre med behov for tilrettelagt fritid.

En av de som har vært med hele tiden og som har vært på de aller fleste klubbkveldene, er Mari Eriksen Ness. Hun synes Mandagsklubben har vært et flott tilbud.

– Uten den ville mandagskveldene blitt litt gørr og med mandagsklubben har jeg noe å se fram til, forteller Mari Eriksen Ness.

Mari forteller at programmet har variert opp igjennom årene.

– Vi danser en del og så har vi besøk fra Jøssåsen Landsby annenhver uke, og noen ganger tar vi oss en tur til Trondheim og da står ofte bowling eller shopping på programmet, forteller hun.

– Mandagsklubben er et fast holdepunkt som jeg er veldig glad for at finnes. Her arrangerer vi påskefester og julebord, mye sang og musikk.

Mari Eriksen Ness forteller at hun har fått mange gode venner i Mandagsklubben i løpet av de 20 årene den har eksistert.

Omtrent 60 personer hadde meldt seg på festen og de fikk servert nydelig middag som ble avsluttet med dans til Knuts orkester.