Bli med å syng med DDE

Foto: Privat

En av de faste sangoppdragene til koret VikaMelodika, fra Hommelvik, er julekonsert med DDE i Olavshallen i Trondheim.

Det har blitt en tradisjon at koret VikaMelodika synger sammen med DDE på deres julekonserter i Olavshallen, og 2018 er ikke noe unntak. Den 7. og 8. desember er det nok en gang, klart for at barnekoret skal opptre sammens med selveste DDE, på deres godt besøkte julekonserter i Olavshallen.

VikaMelodika består i dag av 18 barn, og det meldes om spente korister som sammen med dirigent Patrick Valsø, gleder til en helg med masse sang glede med DDE. Nå ønsker de seg flere sangglade barn, så har du en sangspire i magen og er mellom 6 og 13 år, er du hjertelig velkommen. VikaMelodika øver hver torsdag fra 18:00 til 19:00, i Bruket Kulturhus, og det er unger fra 1. til 7. trinn som er med i koret.