Poengdeling, etter snuoperasjon av de sjeldne for damene

Med et varmt hjerte for håndballen i Malvik, er slagordet for Vikhammer Håndballklubb. Søndag møtte damenes A-lag, Levanger 2 i Trønderhallen.

Etter resultatene i de første kampene å bedømme, er Levanger 2 er et av lagene som Vikhammer skal kunne spille jevnt mot og vinne mot, skriver Viktor Bremvåg til Malviknytt.

Klasseforskjell

Det var et klasseforskjell på lagene i starten på kampen. Vikhammer hang ikke med, jobbet en og en i forsvar og returene fra keeper havnet i hendene på Levangerspillerne.
Levanger ledet 6-1 etter 12 minutter, og Vikhammer hadde problemer med å løse 5-1 forsvaret til Levanger.
Etterhvert begynner jentene fra Malvik å finne ut av det offensive forsvaret og begynner å score noen mål, men sliter fortsatt med angrepet til Levanger og kampen virket kjørt med Levangerledelse med 14-7.

Koblet inn 5. giret

Andre omgang starter med at lagene følger hverandre til stillingen 17-10 før Vikhammer kobler inn 5. giret og i løpet av 12 minutter var 7 måls-ledelsen hentet inn og stillingen var 18-18 med 12 minutter igjen, skriver Viktor Bremvåg.
Levanger kom seg litt til hektene igjen og nervene tok kanskje lagene litt og det ble litt stillingskrig, Levanger tok føringen og Vikhammer utlignet til stillingen 21-21. 30 Sekunder før slutt vant Vikhammer ballen og tok time-out for å legge en plan for å sette inn vinnermålet.
Dessverre gikk det ikke etter planen og kampen endte uavgjort 21-21. En fryktelig første omgang ble avløst en en kjempe andreomgang og tilslutt kanskje en skal være fornøyd men ett poeng med tanke på at Vikhammer lå sju mål bak til pause og aldri på noen tidspunkt var i ledelse under kampen.

Debut på A-laget

17 år gamle Malene Rygel Eriksen fikk sin første kamp på A-lags nivå på strek. Dagens mestscorende på Vikhammer ble Mathilde Knutsen Vangen med 8 mål, Helle Storvik og Maichen Eidem Olsen scoret 3, Tina Nilsen Henriksen scoret 2 og Malen Myrbekk, Maria Tuff, Mari Solem Grønli. Tonje Storhaug og Maja Magnussen scoret ett mål hver. Neste helg har 3. divisjon spillefri på grunn av veteran-NM, skriver Viktor Bremvåg til Malviknytt.