Langtur for håndballherrene

Med full pott på de fire første seriekampene la Vikhammer sine håndballherrer ut på langtur denne helgen. To bortekamper, på to dager sto for tur.
Fulle av selvtillit og med godt humør tok guttene fatt på turen fredags ettermiddag, trygt fraktet sørover av Owes Bussreiser, skriver Marius Brattgjerd til Malviknytt.

Ungt og lovende mannskap

Første kamp var Lørdag mot Elverum 2. Norsk håndballs flaggskip de siste årene sitt rekruttlag. Elverum 2 stilte med et forholdsvis ungt, men lovende mannskap. Innledningsvis går Elverum i ledelse 4-2 anført av deres talentfulle skytter Alexander Mitrovic. Vikhammer sine gutter bruker noen minutter i starten på å finne seg selv, men opprettholder gjennom hele omgangen et høyt tempo. Dette sliter Elverum med å følge og Vikhammer går til pause på stillingen 16-20, skriver Marius Brattgjerd.

I pausen snakker vi mye om deres offensive bevegelser og hvordan vi skal løse dem, sier trener Jim Roger Kvello. Vikhammer sitt forsvar står gjennom hele omgangen veldig godt, og bakerst står keeper Espen Solem og redder ball etter ball. Når sluttsignaler går står stillinga 25-34 på resultattavla og 2 nye poeng er sikret, Marius Brattgjerd.

Ungt og spennende mannskap fra Storhamar

Søndag møter vi nok et ungt og spennende mannskap. Storhamar står for tur. Et lag som har spilt ganske jevnt i alle sine 4 første kamper, men som har klart å få med seg kun 2 poeng før møtet med Vikhammer. Vikhammer går rett i føringen i denne kampen, og før første gang denne sesongen leder bortelaget en kamp etter 10 spilte minutter, på stillingen 5-3.
Dette er en milpæl. Igjen bærer første omgang preg av at lagene ikke kjenner hverandre særlig godt, og det er mange mål i begge ender. Til pause er stillingen 14-16 i Vikhammer sin favør, skriver Marius Brattgjerd.
Nok en gang ser pausepraten ut til å ha fungert, for forsvarsspillet bedrer seg nok en gang noen hakk i 2.omgang. Vikhammer går gradvis i fra og ender opp med seier 26-33.

Vikhammer HK avslutter helga alene på topp i herrenes 2.div avdeling 4, etter 6 seire på 6 kamper. Mange spillere leverer gode prestasjoner, og alle utespillerne som reiser nedover er på scoringslista i løpet av helga, skriver Marius Brattgjerd.

Neste hjemmekamp for Vikhammer HK er Søndag 04.11, mot tabelljumbo Skogn, og Marius Brattgjerd anbefaler alle å ta turen til hallen å se fartsfylt og morsom håndball.