Et tynt besatt damelag, tapte for fartsglade studenter i 4. divisjon

Med et varmt hjerte for håndballen i Malvik, er slagordet for Vikhammer Håndballklubb.

NTNUI 3 med 14 stykker i kamptroppen, kjørte med høyt tempo i store deler av kampen i søndagens 4. divisjonskamp som ble spilt i Idrettsbygget på Gløshaugen, skriver Viktor Bremvåg til Malviknytt.

Sykdomsplaget tropp

Vikhammer fikk problemer med å henge med med en sykdomsplaget tropp med kun 8 utespillere. Vikhammer fortsetter i tillegg som i de første kampene å sløse med sjansene med dårlig skyting. NTNUI hadde en tydelig plan om å holde høyt tempo og Vikhammer fikk problemer med å støte ut på skytterne til NTNUI og studentene gikk opp til 5-1 etter 6 minutter, skriver Viktor Bremvåg.

Dro sakte, men sikkert ifra

En timeout og omlegging til 5-1 forsvar fikk vi snudd tendensen, og dratt ned tempoet i angrepsspillet til NTNUI. Midtveis i omgangen hadde vi hadde nesten tatt inn ledelsen og lå bare ett mål bak.

Mens NTNUI kunne bytte inn nesten hele laget med friske bein begynte kreftene å svinne for våre spillere og NTNUI dro sakte men sikkert ifra og ledet 15-10 til pause, skriver Viktor Bremvåg.

Et siste ærlig forsøk fra Vikhammer for å ta inn noe av ledelsen til starten av andre omgang klarte laget å redusere til en tre måls ledelse, men da 6 spillere fra NTNUI som hadde hvilt i en halv omgang som satte opp tempoet fikk Vikhammer tempoproblemer og hang i tauene.

Brant 50 % av sjansene

NTNUI fikk 6 mål på rappen på 8 minutter uten at Vikhammer klarte å redusere og kampen var i realiteten tapt. Når Vikhammer i tillegg brenner over 50 % av skuddene gjennom hele kampen får NTNUI mange kontringssjanser som ender i mål og bidrar til et høyt tempo i kampen som Vikhammer ikke klarte å holde kampen ut.
Vikhammer måtte bare prøve å fullføre så godt de kunne og holdt ledelsen til NTNUI på 8 mål inntil 5 minutter gjensto.

Da fikk NTNUI pynte ytterligere på resultatet med 4 mål på rappen og kampen endte 31-19 tilslutt. Mari Norum scoret 6 mål, Lene Bremvåg scoret 5, Tonje Hatling scoret 3, Tuva Eide scoret 2, mens Mira Breivik Magnussen, Rebekka Gjære og Iris Kjærnli scoret ett hver. Neste helg møter vi nok en gang tøff motstand, når Tynset , som rykket ned fra 3. divisjon sist sesong kommer på besøk, skriver Viktor Bremvåg til Malviknytt.