Fuck cancer på Malvik Senter

Det er to driftige damer som står bak arrangementet «Fuck cancer – En hyllest til livet». Heidi Blokkum og Eva Lundemo har på hver sin måte har opplevd kreft. Den ene som pasient, den andre som nærmeste pårørende. Begge sier klart og tydelig «Fuck cancer», samtidig som de vet å sette pris på livet, og sier derfor «Fuck cancer – En hyllest til livet».

Utstilling av kunst

Søndag den 11. november 2018 er det klart for konsert med både lokale og regionale artister i Bruket kulturhus, og i forbindelse med konserten, vil det også være en auksjon av blant annet nydelig kunst. I samarbeid med Malvik Senter, vil kunsten være utstilt inne på senteret i ukene frem til konserten.

– I tillegg til de 17 ulike artistene som stiller opp vederlagsfritt til konserten, er det  hele 12 kunstnere som har gitt bidrag til auksjonen, forteller en takknemlig Heidi Blokkum.

– Vi er også takknemlig for at Malvik Senter lar oss disponere plass slik at vi kan få vist frem all den flotte kunsten, forteller Eva Lundemo.

Kjente navn

Fuck cancer – En hyllest til livet, er et arrangement hvor inntektene, da i samråd med Kreftforeningen, skal gå uavkortet til Kreftforeningen. De to driftige damene har fått med seg mange kjente kunstnere, og med navn som Elling Reitan, Grethe By Rise og Ellen Hegg håper de å kunne bidra til gi livskvalitet for  både pasienter, pårørende og etterlatte i Trøndelag.

– Det er jo både store og kjente kunstnernavn, og vi både håper og tror at også de lokale kunstnerne Renita Rygel, June Myrenget Fossback, Monica Matthieson og Mats Aleksander Nilsen vil kunne gi god bud. I utstillingen har vi også satt opp I to signerte spilletrøyer, fra både RBK og Ranheim fotballklubb. Disse vil bli loddet ut på inngangsbilletten til konserten, så her må folk kjøpe billetter, sier Heidi.

– Alle inntekter som vi får inn både på auksjonen og konserten skal gå til pasienter, pårørende og etterlatte i Trøndelag. Det er pasienten som står i sentrum når man blir rammet av kreft, men det er mange pårørende og etterlatte som også trenger hjelp og støtte i den situasjon de er i, forteller Eva.

Auksjonen vil foregår til og med mandag 12.november 2018 på Facebook-siden «Auksjon – Fuck cancer – en hyllest til livet» og du kan se bilder av kunsten her: