Kanelbollens dag og andre aktiviteter

Georg Knusten baker nydelige kanelboller

I dag, torsdag 4.oktober er det kanelbollens dag. Selvsagt blir dagen markert ved vårt lokale bakeri.

Hos Brød & Sånt på Midtsandtangen stod de tidlig opp i dag for å bake ekstra mange kanelboller for kundene.

– Vi har bakt noen gigantiske kanelboller som er egnet for å dele, forteller Valery Hofman, som ikke er helt sikker på hvordan kanelbollens dag oppstod.

– Så jo på sosiale medier at det var i dag og da var det bare å lage opp litt ekstra, sier hun, og kan fortelle om en aktiv høst på bakeriet etter en knall sommer.

Mye som skjer

Bakeriet på Midtsandtangen er godt mottatt og har fått mange faste kunder etter hvert.

– Det er veldig gledelig at for eksempel mange barnehager nå kjøper brød av oss, så vi kjører ut varer flere ganger i uka. I tillegg har vi mye besøk her på huset, en del catering og noen selskap. Det er mer enn nok å holde på med, forteller Georg Knutsen.

I høst satser de på flere arrangement i det grønne huset på friluftsområdet.

– Vi starter allerede fredag 12.oktober da vi får besøk av Andrea fra Outland i Trondheim som vil presentere nyheter innenfor brettspill for oss.

– Da skal vi prøvespille ulike spill som er på markedet, noe som vi tror er spennende for mange, sier Valery Hofman.

Et annet populært arrangement har vært quiz-kvelder, som de kjørte en del av i sommer.

– Det har flere etterspurt så nå lager vi det én kveld i måneden etter samme lest som tidligere med skriftlige spørsmål og en avgjørende runde med kahoot. Neste sjanse er fredag 20.oktober.

Stand UP og Halloween

I sommer arrangerte de stand UP show og nå gjentas suksessen med den kjente NRK-mannen Are Sende Osen som trekkplaster.

– Det blir lørdag 27.oktober og da komme det til sammen tre komikere hit, men vi har ikke fått bekreftet hvem de andre i tillegg til Sende Osen blir.

Søndag 28.oktober blir kafeen kledd i halloween drakt og de inviterer de yngste til knask, knep og rebusløype på Midtsandtangen.

– Vi lager litt tema rundt halloween for hele familien denne søndagen, det blir stas, avslutter Valery og Georg som har hendene fulle i bakeriet på Midtsandtangen.