Stor pågang om nye leiligheter

280
Oddstein Rygg (Bildet er tatt ved en tidligere anledning)

Hommelvik Sjøside har nylig lagt ut nye 39 leiligheter for salg.

– Leilighetene skal bygges i to bygg på fire og tre etasjer og det blir 12 ulike varianter å velge mellom, forteller daglig leder i Hommelvik Sjøside, Oddstein Rygg.

Har bygd 300 leiligheter

Når prosjektet står ferdig har de bygd 300 leiligheter på den gamle sagbrukstomta i sandfjæra i Hommelvik.

– Responsen har vært enorm. Etter at vi la ut den første annonsen for prosjektet for en uke siden har vi allerede skrevet flere kontrakter så interessen er fortsatt meget stor. Det kan vi trygt si, forteller den optimistiske utbyggeren.

Oddstein Rygg mener de merker et positiv engasjement rundt Hommelvik som bosted.

– Det at det nå er flere utbyggere som setter i gang sine prosjekt i Hommelvik tror jeg er positivt. Folk vil ha flere valg.

– Hommelvik er et helt unikt sted og med flere byggeprosjekt er jeg overbevist om at det blir et enda bedre sted å bo på.

Han regner med at Hommelvik Sjøside vil sette spaden i jorda for den neste utbygginga i løpet av vinteren med ca ett års byggetid.

De har nå solgt 38 av de siste 41 leilighetene som vil være innflyttingsklare i løpet av november.

Åpningshelg

I forbindelse med det årlige rulleskirennet som starter ved Sjøsiden markeres også salgsstart av det nye prosjektet.

– Ja lørdag 6.oktober åpner vi vår nye visningsleilighet hvor interesserte kan komme å se hvordan vi nå har forbedret boligene.

– Vi har blant annet fått leiligheter med større vindusflater, bedre og større terrasser og bedre kjøkkenløsninger, forteller Oddstein Rygg som også har stor tro på at det blir mer aktivitet på området i nær framtid.

– Vi er i konkrete forhandlinger med en aktør som ønsker å etablere seg på det ledige næringsarealet på Hommelvik sjøside. Vi kan ikke gå ut med hvem eller hva ennå, men det jobbes intenst med disse planene.