Seier til Vikhammer HK

300

Etter en god serieåpning borte mot Lillehammer, var guttene fra Vikhammer 2 div herrer klar til å ta i mot Sverresborg til årets første seriekamp i Malvikhallen, søndag 23. september.

Forutsetningene for kampen var klare. Med de målene klubben har satt seg for sesongen, var dette en kamp VHK måtte ta med seg 2 poeng. Kampen startet midlertidig tregt for hjemmelaget, og gjestene fra Sverresborg virket de første 10 minuttene å være det mest tente og mest konsentrerte laget på banen, skriver Marius Brattgjerd til Malviknytt.

Etter 11 minutter av kampen var stillingen 3-6 i favør bortelaget, og hjemmelagets trener Jim Roger Kvello så seg nødt til å ta en timeout.

– Vi var nødt å justere litt på returløpet og tempoet i omstillingen fra angrep til forsvar. Målene fremover i banen visste vi ville komme, sa trener Kvello.

Etter timeouten lar responsen ikke vente på seg, og hjemmelaget er 4 minutter senere i føringen 7-6. Herfra og ut likner Vikhammer mer på seg selv, og går til pause på stillingen 17-12.

Fokus i pausen, var å fortsette å sette trykk på gjestene i minuttene etter pause, og etter 7 minutter av 2. omgang var stillingen økt til 21-13. Herfra og ut er seieren aldri truet, og vi får benyttet hele troppen. Av spillere som fortjener et ekstra klapp på skuldra, så må linjespiller Bent Magnus Berg trekkes fram. Han sto fram i begge ender av banen i denne kampen, skriver Marius Brattgjerd og legger til at neste kamp for Vikhammer er hjemme mot Kristiansund, Lørdag 29.09 klokken 16.00, i Malvikhallen.

Foto: Privat