Alle må stemme på Malvikstien

Leserinnlegg fra Malvik ungdomsråd: Malvikstien, er i dag i innspurten om den offisielle utmerkelsen stien virkelig fortjener. For selv om dette er Norges beste turrute, så oppfordrer vi alle til å også stemme på dette!

Gjennom ett fantastisk engasjement av Sverre Lystrup Ness ligger Malvikstien i en spennende sluttspurt med Madonnastien. Malvik Ungdomsråd håper at denne sluttspurten ikke blir for spennende og oppfordrer alle til å stemme på Malvikstien.

Argumentene for å stemme på Malvikstien er mange og er allerede godt frontet, særlig av Sverre!

Dermed vil ikke Ungdomsrådet oppholde mer av tiden din med argumenter, argumentene taler for seg selv! Det eneste som gjenstår er å stemme, og har du stemt er det bare å rekruttere. Vi følger spent med i innspurten og  krysser fingrene for Malvikstien!

Jørgen Enoksen

Leder, Malvik Ungdomsråd

Her kan du avgi din stemme!

PS! For å gjøre det ekstra spennende og for å hindre stemmejuks har Gjensidigestiftelsen nå nullstilt tellerne før innspurten slik at de kan holde på spenningen om hvem som vinner publikumskåringen!

Per. klokken 08:00 i dag tidlig var det registrert over 30.000 stemmer. Disse er lagret og teller med i det endelige resultatet.