Nok er nok

Foto: André Adolfsen

Leserinnlegg: Rettere sagt, det er mer enn nok!

Kunder og ansatte har i sommerukene blitt plaget, hundset og herjet med av uoppdragne pøbelunger på MalvikSenteret.

Biler blir smurt inn med egg og mel, de sykler inne i butikkene og de er provoserende nok til å gjøre sitt beste for å gjøre livet surt for de svakeste blant oss som ikke klarer å stå opp mot denne gjengen.

I dag ble jeg nesten kjørt ned av en av disse i full fart på sykkel. Inne på senteret! Det var ikke hans skyld at vi ikke kolliderte, for å si det slik…

Det som var langt verre er at han lenger bort i gangen holdt på å sykle ned en eldre dame som stavret seg over gulvet med stav. Heldigvis var den gamle oppmerksom nok til å mobilisere tilstrekkelig til å holde seg på bena da han subbet bort i henne i enda større fart.

Skal det være så vanskelig å ta tak i dette uvesenet? Jeg skjønner at senteret har overvåkningskamera. Det burde altså være en enkel sak å identifisere disse hormon-bombene?

Sikkert en sak for forebyggende avdeling hos Politiet tenker jeg. Eller er det eskalert på en måte som gjør at dette kan være en sak for kommune eller Barnevern? Ikke vet jeg, men jeg håper riktig instans tar tak og får løst tullballet snarest!

Hilsen en som ikke kommer tilbake før «Sveberg-rampen» parkerer sykkelen på utsida og lærer seg normal oppførsel …

Stakkars foreldre, tenker jeg også. Kontrollen på «håpet» I familien er nødvendigvis kommet ut av kontroll.

Dette må løses før miljøene blir grobunn for et nytt og langt hardere miljø.