Ladies Cruising i Hommelvik

I dagene 9. – 12. august arrangerer American Car Club Trondheim, det som heter Hot August Nights. I den forbindelse er det blitt tradisjon at det arrangeres Ladies Cruising. Da ankommer Amcar-damene Hommelvik med sine bilene.

Damene møtes damen på klubblokalet til American Car Club Trondheim på Ranheim, og cruiser sammen til Hommelvik.

I Hommelvik parkeres bilene og Cafe Rampa holder åpent for de crusende damene. På Cafe Rampa er det matservering og ikke minst kåring av beste antrekk, frisyre og coolest cruiser. Det fremkommer tydelig av kriteriene at ingen mannlige passasjerer eller sjåfører tillates denne kvelden.

Hot August Nights

Lørdag er det AMCAR Grand Nationals bedømming, som starter med forhåndsbedømming foran AMCAR-senteret. De av bilene som oppnår høyest poengsum innenfor sin klasse går videre til søndagens Winner’s Circle-bedømming på City Syd.

Søndag avsluttes treffhelgen med en gigantisk bilutstilling på City Syd, med AMCAR Grand Nationals status og kåring av Norges fineste AMCAR’s og 30 Winner’s Circle biler. Her finner du alt fra de fineste hobbybilene til de råeste racebilene, firmastands, catering og egen kjøregård for de minste. Opplining fra kl 08.00 og premieutdeling kl 15.00.