Imponerende konsert

Tirsdag var det duket for årets første julekonsert med bandet «Vi Invalide».

Sammen med en knippe gjester fylte de Lademoen kirke, neste uke kommer de til Hommelvik kirke – da bør du være der!

Og la det være sagt med en gang; dette ble en minnerik, rørende og imponerende konsert.

Helt fra jentene i Musikalfabrikken slo an tonen og i snaue to timer ble vi servert ekte sang og musikkglede fremført av ekte artister og musikere med ulike utfordringer. Kort fortalt en varm og rørende konsert!

Initiativtaker og programleder Svein L. Røsten, var også både rørt og synlig stolt og imponert over artistgjestene han presenterte på løpende bånd. Han måtte fram med lommetørkleet flere ganger i løpet av kvelden.

Visesanger og låtskriver Fridtjof Riis imponerte med egne viser, RBK-legenden Erling Næss like så. Børge Pedersen bød som vanlig på sin stemmepakt , denne gang sammen med Berit Hassel.

Roger og Håkon

(Saken fortsetter under bildet – flere bilder nederst i saken)

Fra Hommelvik hadde Roger Lundberg og Håkon Renanger tatt turen for å være gjester i en velfylt Lademoen kirke. De framførte «Himmel på jord» på sin vakre måte.

Fremføringen var så sterk at den ellers så ordrike og vel-formulerte programlederen Svein L. Røsten mistet både munn og mele. Med tårer i øynene og klump i halsen lot han seg imponere.

(Saken fortsetter under videoen)

Vi invalide

Når trioen Marianne Knudsen, Thomas Mittet og Lennart S. Røsten entret scene var det tid for kveldens største musikalske prestasjoner. De sitter alle tre i rullestol men imponerte hver på sitt vis med musikalitet, positivitet og egenart.

Thomas Mittet er en velkjent artist med flere egne låter på samvittigheten og bød på imponerende og rørende vis på et par smakebiter av egne låter. Marianne Knudsen er et overflødighetshorn av positivitet og en dyktig sangtolker. (Saken fortsetter under bildet)

Lennart, Marianne og Thomas

Ga opp sønnen

Pappa Svein L. kunne fortelle at han håpet sønnen Lennart S. Røsten skulle kunne drive med musikk, men at han ikke fikk lært han noe av det han selv kunne.

– Jeg ble for utålmodig, og hadde nesten gitt opp, men så kom Betty Stjernen og hun fikk fram musikken i Lennart, sa Svein L. Røsten.

Psykologistudenten Lennart S. Røsten sa det sånn:

– Etter hvert fant vi noen sanger som passet min stemme og mitt tempo sa han og framførte to flotte viser.

Den ene låten, Dream my Dream, hadde Tom Scott, samarbeidspartner med Bruce Springsteen skrevet til gruppa.

Onsdag 13.desember er det konsert i Hommelvik kirke. Den anbefales på det varmeste og det er overhode ingen som helst grunn til at det ikke skal bli lang kø og fullsatt kirke denne kvelden. 

Se flere bilder fra konserten her: