50 millioner til idrettshall i Hommelvik

Foto: Malvik kommune

Samarbeidspartiene i Malvik prioritere ny idrettshall i Hommelvik.

Dette ble klart under mandagens møte i Malvik formannskap, skriver bladet.no (for abonnenter).

– For å legge til rette for de lovpålagte rammene i fagplanen for kroppsøving, legger vi inn 50 millioner kroner i investeringer i 2020 og 2021 til ny idrettshall i Hommelvik. Vi ser at hallkapasiteten på Sveberg og Vikhammer er stor nok til å oppfylle de lovpålagte kravene, derfor ønsker vi å prioritere en flerbrukshall i Hommelvik i denne perioden, sier Ole Herman Sveian til avisen (for abonnenter)

De fire samarbeidspartiene, Ap, SV, Sp og MDG mener økonomien i kommunen er på rett vei, og gir grunnlag for å sikre stabile og gode tjenester i årene framover, og at planlagte investeringer i nye ungdomsskoler og barnehager kan gjennomføres.

– Vi ser at budsjettvedtakene fra 2015 og 2016 gir positive resultat og økonomisk stabilitet. Rådmannen har tatt de politiske styringssignalene som ble gitt i fjorårets budsjettbehandling. Vi fire samarbeidspartiene opplever at vi får til viktige investeringer som nye ungdomsskoler i Hommelvik og på Vikhammer, sier ordfører Ingrid Aune (Ap) til bladet.no (for abonnenter) om budsjettforslaget som ble presentert i formannskapet mandag.