Feirer 7-årsdag med tredagers fest

MalvikSenter fyller sju år på torsdag 21.september.

– Dagen skal feires i tre dager til ende, kan senterleder Tone Moum Drazkowski fortelle.

– På torsdag, selve bursdagen, blir det bursdagsfest fra klokken 16-18, med servering av cupkakes i fellesarealet og mange spennende tilbud i butikkene. Det er jo der festen vil foregå, sier senterlederen.

– Fredag får vi besøk av trubadur Arild Nygaard på ettermiddagen og lørdag er det barneaktiviteter med hoppeslott utenfor MX-sport. (Saken fortsetter under bildet)

Senterleder Tone Moum Drazkowski

Kronglete veg for sjuåringen

Jubilanten kan se tilbake på sju år med forskjellige utfordringer.

– Da vi åpnet var det 48 butikker, nå er det under halvparten igjen. Men de omsetter for mer enn de nesten femti butikkene som var her det første året gjorde, forteller Tone Moum Drazkowski.

– Vi opplever at det har vært mye besøk på senteret i sommer og flere av butikkene har hatt omsetningsrekord og økning i salget dette året. Det har vært mange nye fjes å se og mange turister har stoppet for å handle. Det er gledelig og gir oss troa på at senteret er levedyktig.

Selv om det har vært en kronglete veg for sju-åringen har både senterlederen og eierne stor tro på MalvikSenter framover.

– Det er jo markedet som bestemmer hvilke butikker og bransjer det vil ha i et senter som dette.

– Vi ønsker oss gjerne tips og innspill på hvilke type butikker kundene ønsker seg her oppe på Sveberg, sier Tone som ser fram til ukas bursdagsfeiring.