Fersk bronsevinner fra Vikhammer klar for NM

Ola Martin Torgrimssønn Gåsvær. Foto: Privat

– Nå begynner formen å komme, sier 19-åringen

Ola Martin Torgrimssønn Gåsvær fra Vikhammer representerte fredag Ranheim IL i Junior-NM i friidrett i Harstad. Der konkurrerte Gåsvær i 3000m hinder, hvor han løp inn på tiden 9,28,72. Det holdt til 3. plass og bronsemedalje for 19-åringen, som nå satser på NM i Sandnes som arrangeres 25-27 august.

For å nå kravet om delta i senior-NM, må man løpe på 9,30,00. Det kravet klarte også Gåsvær i fjor, da han løp 3000m hinder på 9,23.

– Etter en litt trøblete vårsesong på grunn av langvarig skade i vinter begynner nå formen å komme etter en god og kontinuerlig treningsperiode i sommer, forteller den ferske bronsevinneren til Malviknytt.no.

Av: Stian Tørstad